بهترین رستوران‌های استانبول

بهترین رستوران‌های استانبول

بهترین رستوران‌های استانبول

 

بهترین رستوران‌های استانبول از تنوع بسیار زیادی برخوردارند. استانبول شهری است که بین دو قاره اروپا و آسیا واقع شده، بنابراین تلفیقی از فرهنگ­ها، نژادها و ذائقه­های مختلف است، چنین چیزی را هیچ‌جای دنیا  مشاهده نخواهید کرد. از این رو، تنوع رستوران­ها و غذاهای این شهر را در همه جای این شهر از غذاهای خیابانی خیره­کننده گرفته تا بهترین رستوران‌های استانبول می‌توانید مشاهده کنید.

موقعیت این شهر تاریخی و منحصر به فرد به گونه‌ای است که از سبک و مواد غذایی بین­المللی الهام گرفته و غذاهای بسیار خوشمزه و‌ متنوعی را خلق کرده است.‌ اما غذاهای دریایی مطبوع، همچنان در صف اولِ لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای رستوران‌های این شهر قرار دارند.

اینجا مکانی است که می‌توانید به مانند پادشاهان عثمانی غذاهای افسانه‌ای سنتی و محلی را در رستوران آسیتان میل نمایید، یا اینکه غذاهای تلفیقی مدرن را در رستوران میکلا صرف کنید.

در این مقاله قصد داریم بهترین و معروفترین رستوران‌های استانبول را به شما معرفی کنیم. پس در ادامه با ما همراه شوید.

معروفترین و محبوبترین غذاهای استانبول
معروفترین و محبوبترین غذاهای استانبول

معروفترین و محبوبترین غذاهای استانبول

 

ترکیه یکی از همسایگان ایران است به همین علت نقاط مشترک بسیاری میان ایرانیان و ترک­ها وجود دارد، بنابراین از نظر اغلب ایرانیان غذاهای ترکی بسیار خوشمزه هستند و با ذائقه ایرانیان سازگارند.‌ در اینجا به چند تا از معروفترین و محبوبترین غذاهای ترکی اشاره خواهیم کرد:

 

کباب

کباب که از معروفترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ترکی به حساب می‌آید از تنوع بسیار زیادی برخوردار است. می‌توان گفت که بیش از ۳۷ نوع مختلف کباب در این کشور طبخ می‌شود، نظیر: کباب­هایی که از گوشت گاو، بره، مرغ و یا گوشت چرخ کرده تهیه می‌شوند.

کباب آدانا از محبوبترین کباب­هایی است که از گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و کباب اورفا که نسخه اسپاسی­تر این نوع کباب است.‌

کوفته

کوفته غذایی است که از ترکیب گوشت چرخ کرده با ادویجات تهیه می‌شود. این گوشت­ها به شکل توپ رول شده و در روغن سرخ می‌شوند. این غذا بسیار شبیه کوفته ایرانی است.کوفته یکی از معروفترین غذاهای محلی ترکی است که با سس فلفل قرمز فراوان و سبزیجات سرو‌ می‌شود.

 

هامسی (آنچوی)

هامسی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ترکی است. از این رو در اغلب رستوران‌های محلی و مدرن این شهر می‌توانید این غذا را پیدا کنید. زیرا هامسی یکی از غذاهای ملی این کشور به شمار می‌رود. در واقع هامسی یک غذای دریایی است ازکه نوعی ماهی به نام کولی تهیه می‌شود. ماهی ها را با نظم خاصی به صورت دایره‌ای در یک تابه قرارمی دهند و سرخ می‌کنند. پس از انجام این کار تخم مرغ نیز به آن اضافه می‌شود.

 

زیتانیگلیار (غذاهایی که با روغن زیتون تهیه می‌شوند)

این نوع غذاها نوعی غذای گیاهی است که اغلب مورد توجه گیاهخواران قرار دارند. این غذاها در لیست اغلب رستوران‌های این شهر وجود دارند. سبزیجاتی مانند تره فرنگی، لوبیا، کنگر، بادمجان، کرفس، فلفل سبز، فلفل قرمز را در روغن زیتون سرخ می‌کنند و به صورت سرد سرو‌می نمایند.

 

کارنیاریک

این غذا بسیار شبیه بادمجان شکم پر کشور خودمان است. کارنیاریک در استانبول بسیار محبوب و پرطرفدار است. این غذا از ترکیب موادی مانند گوشت چرخ­کرده، بادمجان، پیاز و سیر تهیه می‌شود. کارنیاریک مورد پسند اغلب افرادی است که به بادمجان علاقه دارند.

 

دلمه ترکی

این غذا نیز بسیار شبیه دلمه ایرانی است. دلمه ترکی از برگ مو تهیه می‌شود، بنابراین طبخ این غذا اغلب در فصل بهار بیشتر است زیرا برگ مو تازه در این فصل بیشتر در دسترس قرار دارد. روش­های مختلفی برای طبخ این غذا وجود دارد که اغلب آنها طعم بسیار خوبی دارند.

 

مانتی

مانتی یک‌ غذای بسیار محبوب در کشور ترکیه است.‌ اما این غذا منحصر به این کشور نیست. مردم اغلب کشورهای آسیایی از طرفداران این غذا هستند، اما مانتی  در هر کشور نامی متفاوت دارد. برای تهیه این غذا از انواع گوشت استفاده می‌شود. در عین حال نوع گیاهی آن که از ترکیب سویا و سیب زمینی تهیه می‌شود نیز وجود دارد. این ترکیبات را در خمیر یوفکا می‌پیچند و سرخ می‌کنند.

 

بالیک اکمک

بالیک‌ اکمک نیز یکی دیگر از پرطرفدارترین غذاهای ترکی به حساب می­آید. این غذا نوعی ساندویچ ماهی است. برای تهیه این غذا از ماهی­های چرب استفاده می‌کنند. پس از گریل کردن یا سرخ کردن ماهی آن را با نان، سبزیجاتی مانند نعنا و کمی لیمو ترش میل می‌کنند. این غذا در اغلب رستوران‌های استانبول سرو‌ می‌شود.

 

خوراک هونکار بیندی

هونکار بیندی از غذاهای بسیار محبوب پادشاهان عثمانی به ویژه سلطان مراد چهارم بوده است. برای تهیه این غذا گوشت بره را سرخ می‌کنند و آن را روی پوره بادمجان، کره و نوعی پنیر ذوب شده به نام کاشار می‌ریزند و سپس میل می­کنند.

 

پیده

پیده یک نوع غذای محلی در کشور ترکیه است. این غذا به نام پیتزای ترکی نیز معروف است و تقریبا شبیه پیتزای امروزی است. برای طبخ این غذا، گوشت و سبزیجات را روی خمیری که به شکل قایق درست می‌کنند می‌ریزند و آن را می‌پزند. در اغلب رستوران­های استانبول این غذا را در نوعی ظرف چوبی سرو‌ می‌کنند که ظاهر فوق‌العاده‌ای به غذا می‌دهد.

 

لاهاماجون

لاهماجون یک غذای بسیار لذیذ و محبوب در کشور ترکیه است. این غذا مانند پیده به پیتزای ترکی نیز معروف است و تقریبا شبیه پیده است. شاید تنها تفاوت آن با پیده شکل ظاهری آن است. بنابراین هنگام سفارش پیتزای ترکی در استانبول باید مشخص کنید که منظورتان لاهاماجون است یا پیده. برای تهیه این غذا از خمیر یوفکا، گوشت چرخ‌کرده و سبزیجات استفاده می‌شود. این غذا در ماه رمضان در این کشور از محبوبیت بسیاری برخوردار است.

 

کومپیر

این غذا، اغلب به عنوان میان وعده مصرف‌ می‌شود. برای تهیه کومپیر از سیب زمینی استفاده می‌کنند. بدین نحو که سیب زمینی را می‌پزند و داخل آن را با کره پر می‌کنند. سپس مواد دیگری مانند نخودفرنگی، سوسیس، خیار شور، زیتون سیاه و سبز، کاهو ‌و ذرت را روی کومپیر می‌ریزند. این غذا یکی از محبوبترین غذاهای خیابانی در ترکیه است.

 

ایمام بایلدی

این نوع غذا همان بادمجان شکم پر است. ‌البته ایمام بایلدی تنوع بسیاری دارد. برای تهیه آن از بادمجان، پیاز، سیر، گوجه، جعفری، فلفل استفاده می‌شود. در نوع دیگر این غذا از گوشت چرخ کرده نیز استفاده می‌کنند. این غذا یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای عهد عثمانی‌ به حساب می‌آید.

معروفترین رستوران‌های استانبول
معروفترین رستوران‌های استانبول

معروفترین رستوران‌های استانبول

 

در استانبول طیف گسترده‌ای از غذاهای ترکی و بین المللی را در اغلب رستوران‌های لاکچری و معتبر می‌توانید پیدا کنید. در اغلب این رستوران‌ها، انواع غذاهای مدیترانه‌ای، ترکی، ژاپنی، فرانسوی، ایتالیایی، هندی، چینی، پرتغالی سرو‌ می‌شوند.شما عزیزان می توانید سفر به ترکیه را با کیان ویزا به بهترین و راحت ترین شکل ممکن تجربه کنید و لذت ببرید.

در این شهر تقریبا در هر محله و منطقه‌ای تعداد بسیاری زیادی رستوران با کیفیت وجود دارد.

البته که در این مقاله امکان ذکر صدها رستوران با کیفیت و معتبر وجود ندارد، اما بهترین و معروفترین رستوران‌های این شهر که خدمات بسیاری مطلوبی به مشتریان خود ارائه می‌دهند، را به شما معرفی خواهیم کرد.

 

رستوران و بار اسپاگو در نیسانتاسی

اسپاگو در محله نیسانتاسی، نزدیک به میدان تکسیم قرار دارد. در این رستوران سرآشپز معروف استاد ولفگانگ پاک به عنوان آشپز ماهر اداره آشپزخانه این رستوران را به عهده دارد.

رستوران اسپاگو دارای سالن غذاخوری و سالن استراحت روی پشت بام است که مشتریان آن قادرند در حین صرف غذا، از منظره زیبای تنگه بسفر لذت ببرند.

 

رستوران نیکول – در بی اوغلو

رستوران نیکول در منطقه بی اوغلو استانبول واقع شده است. نام  این رستوران از مادر اگنس مارته نیکول الهام گرفته شده است که بیماران زیادی را در این ساختمان تاریخی شفا داد. این ساختمان تا اوایل قرن بیستم به عنوان صومعه فرانسیسکن مورد استفاده قرار می گرفت.‌

در این رستوران اغلب غذاهای مدیترانه‌ای سرو می‌شود.

 

رستوران پوکمیت در نیسانتاسی شیشلی

رستوران پوکمیت در محله مدرن نیسانتاسی این شهر، در چند قدمی میدان تکسیم واقع شده است. این رستوران‌ منحصر به فرد نسل جدیدی از سوشی را برای مهمانان خود فراهم می‌کند که قبلاً هرگز در هیچ کجا آن را نخورده‌اند.

نام پوکه برگرفته از معروفترین غذای سنتی هاوایی است که در آن ۳ رول سوشی بزرگ در یک بشقاب سرو می شود.

 

رستوران امپوریو رستورانته در بشیکتاش

این رستوران در محله بشیکتاش استانبول قرار دارد. رستوران امپوریو رستورانته از محبوبترین رستوران‌ها و پیتزا فروشی­های این شهر است. در این رستوران پرطرفدارترین و محبوبترین  غذاها  و پیتزاهای ایتالیایی را می‌توان یافت.

 

رستوران ۳۶۰ استانبول

دلیل انتخاب نام این رستوران پارانومای ۳۶۰ درجه­ای است که  این رستوران از استانبول ارائه می‌دهد. این رستوران یکی از محبوبترین و معروفترین رستوران‌های این شهر است و در نزدیکی اماکن تاریخی چون ایاصوفیه و مسجد آبی قرار دارد. این رستوران با سرو غذاهای بسیار لذیذ و نمایی ۳۶۰ درجه­ای که به مشتریان خود ارائه می­دهد، افراد بسیاری را به خود جذب کرده است.

 

 

رستوران نصرت استانبول

رستوران نصرت یکی دیگر از معروفترین رستوران‌های این شهر است. البته این رستوران در دبی و ابوظبی نیز شعبه دارد. شهرت این رستوران به قدری است که افراد معروفی از جمله بازیگران و خوانندگان و افراد بسیار مهم نیز برای صرف غذاهای بینظیر و خوشمزه آن و همچنین دیدار دوستان و آشنایان خود به این رستوران مجلل می آیند.

 

رستوران میکلا

این رستوران در طبقه پنجم هتل مارمارا قرار دارد. از تاسیس این رستوران مدت زمان زیادی نمی‌گذرد، اما در همان ابتدا موفق شد مشتریان بسیاری را جذب کند. رستوران میکلا یک رستوران بسیار مدرن و شیک است که انواع غذاهای ترکی و بین­المللی را در لیست خود دارد.

 

رستوران آسیتان

این رستوران با طراحی منحصر به فرد خود، یک مکان سنتی و ‌جذاب را برای مشتریان خود فراهم کرده است. در این رستوران اغلب غذاهای محلی و سنتی ترکیه سرو‌ می‌شوند. از زمان تأسیس این رستوران تقریبا ۳۰ سال می‌گذرد و هدف صاحب آن خلق طعم­های جدید غذاهای سنتی بوده است که در دستیابی به هدف خود بسیار موفق عمل کرده است.

 

رستوران لوکانتا مایا

بدون شک این رستوران یکی از پرطرفدارترین رستوران‌های استانبول است. صف طولانی مقابل این رستوران در اغلب ااوقات، گواهی است بر صحت این ادعا. سرآشپز این رستوران یک خانم است که تحصیلات خود را در ایالات متحده گذرانده است. غذاهای این خانم به قدری خوشمزه و لذیذ است که اغلب مشتریان پس از صرف غذا، خواهان دریافت دستور پخت آنها هستند. در این رستوران غذاهای مدرن ترکی سرو‌ می‌شود.

بهترین رستوران‌های استانبول کیان ویزا
بهترین رستوران‌های استانبول کیان ویزا

 

رستوران الیاس

رستوران الیاس یکی دیگر از معروفترین رستوران‌های شهر استانبول است. شهرت این رستوران به دلیل طبخ بی‌نظیر غذاهای دریایی نظیر ماهی و میگو است. در این رستوران علاوه برماهی و میگو، فاوا و هشت پا نیز سرو‌ می‌شود.

رستوران پهلوان استانبول

این رستوران یکی از معروفترین رستوران‌های ترکیه است که  به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی مشتریان خود است. در این رستوران قادر خواهید بود در هر ساعت از شبانه روز غذای خود را با خیال راحت میل کنید‌. در رستوران پهلوان غذاهای متنوع و بسیار لذیذی سرو‌ می‌شوند و تنوع آنها به قدری است که ممکن است در انتخاب غذا دچار سردرگمی شوید. هرچند خدمات آن به صورت سلف سرویس است اما هریک از غذاها قیمت جداگانه­ای دارد، بنابراین هنگام صرف غذا در این رستوران به این نکته توجه نمایید.

 

رستوران لب دریا

این رستوران در خیابان استقلال استانبول در طبقه ششم یک ساختمان قرار دارد به همین دلیل می‌توانید منظره بسیار جذابی از شهر استانبول را حین صرف غذا مشاهده نمایید. در رستوران لب دریا غذاهای سنتی و محلی نظیر کباب ترکی و انواع دیگر کباب، ماهی محلی و بیکن سرو می‌شود. این رستوران همه روزه از ساعت ۴ عصر تا ۲ بامداد از میهمان خود پذیرایی می‌کند.

 

کافه رستوران حافظ مصطفی ۱۸۶۴

این رستوران از جمله قدیمی‌ترین و پرطرفدارترین رستوران‌های شهر استانبول است. رستوران حافظ مصطفی در میدان تکسیم در خیابان استقلال واقع شده است.‌ در این رستوران تنوع غذا، پیش غذا و دسر بسیار زیاد است. در رستوران حافظ مصطفی علاوه بر غذا، شیرینی‌های خوشمزه و قهوه ترک بی­نظیر نیز به مشتریان عرضه می‌شود.‌ اگرچه این رستوران یکی از گران‌قیمت‌ترین رستوران‌ها در این شهر است، اما غذاهای آن بسیار باکیفیت و خوشمزه هستند و ارزش هزینه کردن را دارند.

 

رستوران‌های ایرانی در استانبول

ترکیه به دلیل همسایگی و نزدیکی به ایران، مقصد سفرهای بسیاری از ایرانیان است. هر ساله تعداد بسیاری از ایرانیان به این کشور به ویژه استانبول سفر می‌کنند. در میان این مسافران، افرادی هستند که تمایل دارند حتی در یک کشور دیگر، غذاهای ایرانی میل کنند. خبر خوب این است که مانند بسیاری از نقاط جهان، استانبول نیز دارای رستوران‌های بسیار خوب ایرانی است. در این قسمت از مقاله به معرفی چند رستوران خوب ایرانی می‌پردازیم.

 

رستوران ایرانی ریحون

این رستوران در سال ۱۹۹۳ در محله بی اوغلو استانبول تاسیس شد. رستوران ریحون به دلیل موقعیت مکانی و سالن‌های بزرگ سرپوشیده و روباز خود، همچنین ارائه غذاهای با کیفیت با قیمت بسیار مناسب مورد توجه بسیاری از افراد به ویژه ایرانیان قرار گرفته است.

 

رستوران آسمان

این رستوران نیز به دلیل کیفیت بسیار خوب غذاهای خود و قیمت مناسب یکی از محبوبترین رستوران‌های ایرانیان است. اغلب ایرانی‌ها هنگام سفر به استانبول طعم بی­نظیر یک غذای لذیذ در اتمسفر بسیار جذاب این رستوران را تجربه کرده‌اند. از تاسیس این رستوران بیش از ده سال می‌گذرد.

 

رستوران ایرانی سودی

این رستوران ایرانی نیز محبوب اغلب ایرانیانی است که به استانبول سفر می‌کنند. با اینکه  این رستوران در سال ۲۰۱۹ تاسیس شده، و مدت زمان زیادی از فعالیت آن نمی‌گذرد، توانسته است توجه بسیاری از ایرانیان را به خود جلب کند. زیرا در این رستوران بیشتر غذاها، پیش غذاها و دسرهای ایرانی با طعم‌های بسیار مطلوبی سرو‌ می‌شوند.

رستوران شهرزاد

رستوران شهرزاد یکی دیگر از رستوران‌های محبوب ایرانیان است. این رستوران در میدان تکسیم استانبول قرار دارد.‌ در این رستوران علاوه بر انواع غذاهای خوشمزه ایرانی، انواع غذاهای آسیای میانه نیز سرو می‌شود. اتمسفر این رستوران بسیار آرام و دلپذیر است. رستوران شهرزاد همه روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ بامداد از مشتریان خود پذیرایی می‌کند، بنابراین می‌توانید در هر ساعتی که مایل هستید برای صرف صبحانه، ناهار یا شام به این رستوران بروید.

رستوران سنتی ایرانی زلفا

رستوران زلفا نیز یکی از با کیفیت‌ترین رستوران‌های ایرانی است که در محله ساری­یر استانبول قرار دارد. این رستوران اولین رستوران سنتی وگان در ترکیه می‌باشد. هزینه خدمات و غذاهای این رستوران برای گردشگران بسیار مقرون به صرفه است.

 

رستوران مژگان

اغلب ایرانیانی که به استانبول سفر کرده‌اند، رستوران مژگان را به خوبی می‌شناسند. این رستوران در نزدیکی میدان تکسیم استانبول واقع شده است. رستوران مژگان انواع غذاهای ایرانی، عربی، افغانی و آسیایی را در لیست غذاهای خود قرار داده است. از جمله ویژگی‌های این رستوران، اجرای موسیقی زنده می‌باشد که اتمسفر دلنشینی را برای مشتریان خود به ویژه ایرانیان فراهم می‌کند.

 

رستوران فارسی استانبول

رستوران فارسی از جمله معروفترین و محبوبترین رستوران‌های ایران است. این رستوران یکی از شعبه‌های خارجی خود را در شهر استانبول در خیابان استقلال افتتاح کرده است. در این رستوران انواع غذاهای ایرانی نظیر: انواع کباب، خورشت، اسپاگتی و اکبرجوجه سرو‌ می‌شود. طراحی دکوراسیون این رستوران بسیار مدرن و زیباست.

 

رستوران شیراز استانبول

این رستوران برخلاف رستوران‌های قبلی، از مکان بزرگی برخوردار نیست، اما  دارای اتمسفر فوق‌العاده‌ای برای گذراندن وقت با خانواده و دوستان است. علیرغم سالن کوچک‌ خود، کیفیت غذاهای این رستوران بسیار عالی است. در این رستوران انواع غذاها و نوشیدنی‌های خوشمزه ایرانی را می‌توانید پیدا کنید.

 

نان سنتی ترکی

نان یکی از مهمترین غذاهای ترکیه به شمار می‌رود. در این کشور اغلب غذاها همراه با نان خورده می‌شوند.‌ ترکیه کشوری است که اغلب مردم آن مسلمان هستند و نان در میان مسلمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. مردم این کشور هرگز نان را دور نمی ریزند.

نان در کشور ترکیه، انواع مختلفی دارد. اما نان سنتی ترک­ها، به دو صورت تهیه می‌شود، دسته اول نان­هایی هستند که از مخمر برای پخت آنها استفاده می‌شود به همین دلیل کمی پف­ کرده و برآمده هستند و دسته دیگر نان­هایی هستند که بدون مخمر پخته می‌شوند.‌ این نانها صاف و نازک هستند.

در ادامه به چند نوع نان ترکی اشاره خواهیم کرد.

نان بازلمه

این نان از جمله نان­های مسطح است که به شکل دایره‌ای پخته می‌شود. این نان بسیار خوشمزه اغلب زرد یا کرم رنگ است.‌ نان بازلمه از پرطرفدارترین نان‌های ترکیه به حساب می‌آید.

نان یوفکا

این نوع نانبسیار نازک و شکننده است. ‌نان یوفکا از محبوبترین نان­ها در میان ترکهاست.  این نان را می‌توان به مدت طولانی نگهداری کرد. شاید بتوان گفت این نوع نان از قدیمی‌ترین نان­های کشور ترکیه به حساب می‌آید.‌ ترکیبات نان یوفکا، آرد گندم، کمی نمک و آب است.

نان پیده

این نوع نان نیز از پرطرفدارترین و معروفترین نان­های ترکیه است. ترکیبات اصلی این نان، آرد، آب، شیر، روغن مایع، ماست، سفیده تخم مرغ، نمک، شکر و افزودنی‌های دیگر است. این نان در طعم های مختلفی پخته می‌شود و اغلب در ماه رمضان بر سر سفره مردمان این کشور دیده می‌شود.

نان سیمیت

پخت این نوع نان در کشور ترکیه قدمت بسیاری دارد. گفته می‌شود که پادشاهان عثمانی در ماه رمضان به سربازان خود نان سیمیت هدیه می‌دادند. بنابراین این نان، به نان هدیه نیز معروف است. نان حلقوی سیمیت که با کنجد پوشانده می‌شود یکی از خوشمزه‌ترین و در عین حال پرطرفدارترین نان در این کشور به حساب می‌آید. از ترکیبات این نان می‌توان به آرد، شیر، شکر، خمیر مایه، روغن، شیره انگور و کنجد بو داده اشاره کرد.

نان گوزلمه

این نوع نان، به نان صبحانه یا میان وعده معروف است. در پخت این نان از آرد، ماست، روغن زیتون، آب و مخمر استفاده می‌شود.‌ اغلب این نان را  با مواد دیگری نظیر گوشت، تخم مرغ، سبزیجات، قارچ و انواع پنیر پر می‌کنند. نان گوزلمه به عنوان یک فست فود در کلیه رستوران‌های این کشور به فروش می‌رسد.

میوه‌های ترکیه

میوه در کشور ترکیه همانند ایران تنوع بسیار زیادی دارد.  اغلب میوه‌هایی که در ایران یافت می‌شوند در ترکیه نیز وجود دارند. از جمله این میوه‌ها می‌توان به سیب، پرتقال، نارنگی، گیلاس، زردآلو، شلیل، هندوانه، خربزه، نارنج، موز، انگور، کیوی و انواع توت اشاره کرد.

در این کشور علاوه بر میوه‌هایی که در بالا ذکر شد میوه‌های دیگری نیز در فصل تابستان وارد بازار می‌شوند نظیر: آناناس، انبه، آواکادو، نارگیل، پاپایا، پوملو، پیتایا.

ادویه خاص ترکیه

تقریبا آشپزی در ترکیه بدون ادویجات خاص آن غیرممکن است. با وحود اینکه رستوران‌ها تنها از چند ادویه خاص نظیر: سماق، فلفل و نعنا استفاده می‌کنند، اما اغلب مردم این کشور در آشپزخانه خود انواع مختلفی از ادویه‌ها را نگهداری و استفاده می‌کنند.

مردم در این کشور اغلب در آشپزی خود از  ادویه­هایی نظیر انواع فلفل، سماق، نعناع، شنبلیله، ترخون، کندر، آویشن معمولی، آویشن کوهی، زنجبیل، سیاه­دانه، ادویه کاری، میخک، رز ماری، جوز هندی استفاده می‌کنند.

علاوه بر اینها ، برای پخت کوفته از ادویه خاصی به نام ادویه باهاری استفاده می‌کنند.

در این مقاله تیم قوی کیان ویزا سعی داشت تا با ارائه اطلاعاتی کامل از رستوران های معروف استانبول و دیگر موارد شما رات جهت داشتن اقامتی بهتر راهنمایی کند.

دیگر مقالات مرتبط به استانبول :

  • برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته بندی ها

  • روش های مهاجرت به امارات
  • روش های مهاجرت به ترکیه
  • روش های مهاجرت به روسیه
  • روش های مهاجرت به انگلستان
  • روش های مهاجرت به استرالیا
  • روش های مهاجرت به کانادا

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ارتباط با موسسه مهاجرتی کیان ویزا